Antena 3 CNN Actualitate Cât de sigură e candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar

Cât de sigură e candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar

Cât de sigură e candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar
03 Aug 2015   •   16:46

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că Emil Boc s-a înscris în cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Blaga a fost întrebat, după şedinţa BPN, dacă s-au lămurit lucrurile în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria muncipiului Cluj-Napoca, respectiv dacă Emil Boc va mai candida din partea PNL pentru funcţia de primar.

"Am avut aseară o discuţie cu dânsul şi am văzut şi lista de azi dimineaţă prezentată de Cluj. Da, s-a înscris în cursă, sigur că eu l-am înţeles pe domnul Boc, are o problemă că lumea a spus că el condiţionează... nu condiţionează, este o problemă mai complicată legată de situaţia gunoaielor menajere de acolo, nu se termină o lucrare care este pe fonduri europene, el îşi rezolvă o problemă temporar, o rampă temporară, îl ajută în acest sens - şi mulţumesc - domnul primar din Oradea. Lucrurile sunt OK", a răspuns copreşedintele PNL.

Copreşedintele PNL Cluj Daniel Buda declara, luni, că Emil Boc a anunţat atât conducerea PNL Cluj, cât şi conducerea naţională a partidului că, în acest moment, este preocupat doar de problemele proiectelor cu fonduri europene de 150 de milioane de euro şi deşeurilor şi apreciază că ar fi prematură evaluarea unei candidaturi ferme.

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close