Antena 3 CNN Actualitate Afaceristul turc care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist a fost arestat

Afaceristul turc care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist a fost arestat

Afaceristul turc care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist a fost arestat
03 Aug 2015   •   10:13

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu maşina în poliţistul de la Brigada Rutieră, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, mandatul emis de Tribunalul Bucureşti urmând să fie pus în executare după ce acesta va fi externat din spital.

Potrivit anchetatorilor, Abdullah Atas, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost arestat duminică noapte, la solicitarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti. Mandatul de arestare emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi pe numele omului de afaceri a fost transmis poliţiştilor de la IPJ Ilfov, judeţ în care acesta are domiciliul.

Poliţiştii urmează să discute cu medicii despre starea de sănătate a omului de afaceri şi dacă acesta poate fi externat şi încarcerat sau dacă poate fi transferat într-un spital penitenciar, după emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţistul accidentat are leziuni grave şi este lovit la cap. Starea lui este în continuare critică.

Afaceristul turc nu a oprit la semnalele agentului rutier. Poliţistul efectua un control de rutină pe un bulevard din Capitală în momentul în care şoferul rugat să tragă pe dreapta a încetinit, iar apoi a accelerat, luându-l pe capotă şi târât aproape 500 de metri. 

Turcul nu a oprit decât după ce s-a înfipt cu maşina într-un gard. Şi el a ajuns, la rândul său, la spital.

×
Subiecte în articol: turc politist
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close