Antena 3 CNN Actualitate Un taxi a luat foc la ieșirea din București, spre DN1. Pasagerii, salvați în ultima clipă de șoferii din trafic

Un taxi a luat foc la ieșirea din București, spre DN1. Pasagerii, salvați în ultima clipă de șoferii din trafic

Un taxi a luat foc la ieșirea din București, spre DN1. Pasagerii, salvați în ultima clipă de șoferii din trafic
13 Feb 2016   •   08:10

Trei persoane au fost la un pas să ardă de vii sâmbătă dimineaţă, după ce un taxi a luat foc. Şoferul taxiului transporta doi clienţi când la ieşire din Bucureşti pe DN1 a pierdut cotrolul maşinii, s-a răsturnat şi a luat foc. Victimele au fost scoase din autoturism în ultima clipă de ceilalţi şoferi aflaţi în trafic.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Capitală spre DN1. Bărbatul şi o altă femeie se aflau în taxi în momentul în care şoferul a pierdut controlul maşinii, a doborat un copac şi s-a răsturnat.

Şoferii care treceau în acel moment prin zonă s-au grăbit să ajute victimele pentru că maşina putea exploda oricând.

Trei ambulanţe SMURD au ajuns de urgenţă la faţa locului pentru a prelua victimele. In starea cea mai gravă este femeia. Aceasta a fost intubată de medici şi transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca. Şoferul s-a ales şi el cu mai multe fracturi.

O echipă de criminalişti a ajuns la faţa locului pentru a aduna probe. Pe baza lor aceştia vor stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Şoferului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close